I L K B Y T E

Yeniliklerimiz ile Yaza Merhaba Diyoruz

Yeniliklerimiz ile Yaza Merhaba Diyoruz

Yeniliklerimiz ile Yaza Merhaba Diyoruz

Yenilenen Web Sitemiz Yayında

Web sitemiz yenilendi, hizmetlerimiz ve servisler hakkında daha fazla bilginin yer aldığı yeni web sitemizde tüm sayfalar kullanıcılarımızın süreç içerisinde bizlere sordukları sorular, geri bildirimler dikkate alınarak mobil uyumlu bir şekilde yenilendi.

Yeni Enterprise Sunucu Paketleri

Daha fazla kaynak, daha yüksek hız arayanlar için yayınladığımız Enterprise Cloud paketlerimiz 4 ayrı paketle web sitemizde duyuruldu. Haziran ayında siparişe açılacak yeni paketlerimizde en hızlı disklerden NVMe teknolojisi kullanılmakta. Paketlerimizi hemen incelemek için web sitemizde Paketler menüsüne göz atabilirsiniz.

İlkbyte Version 2.0 Yayınlandı

Yeni versiyonumuz stabil hale getirildi. Yeni versiyonumuz ile birlikte sunucularınızı hesaplar arası transfer edebilir, clone alabilir, kurtarma modu seçenekleri ile olağan üstü durumlarda sanal diskinizdeki verilerinize erişebilir veya bizim sunduğumuz işletim sistemi şablonları ve destekleyen diğer Linux dağıtımları için kullanıcı şifresi sıfırlayabilirsiniz. ISO dosyası tanımlama özelliğinin de eklendiği yeni versiyonumuzda artık dilediğiniz işletim sistemini kurmakta ve kullanmakta özgürsünüz.

Yeni Servisler Özelliği

Artık ihtiyacınız olan kontrol paneli ve yazılım lisanslarını ilkbyte.com kontrol panelinizden satın alarak tüm gereksinimlerinizi İlkbyte üzerinden karşılayabilirsiniz. Servisler arasında bizim sunduğumuz Web Application Firewall, FTP Backup Alanı ve Teknik Destek ile Kurulum Hizmetleri de yer almaktadır. Talep edeceğiniz ürün ve hizmetler kullanıcı geri bildirimleri doğrultusunda servisler altına eklenmeye devam edecektir.

1861 okunma - 30.05.2022 12:00

Yorumlar

Henüz Kimse Yorum Yapmamış

Yorum Yapın